Verwachtingskloof dichten met Route ICR
Verwachtingskloof dichten met Route ICR
2 min. leestijd

Verwachtingskloof dichten met Route ICR

Zonder inzet van personeel is geen hoge bedrijfsgroei mogelijk. Dat begrijpen we allemaal. Maar het probleem is dat veel ondernemers angst hebben om (meer) personeel in te zetten. Daarom durven zij ook geen hoge bedrijfsgroei als doel te stellen. De oorzaak is de verwachtingskloof tussen ondernemer en medewerker. Die moet worden gedicht.

Het management denkt vaak dat medewerkers zelfredzaam zijn en precies datgene doen dat het beste is voor het bedrijf. En de medewerkers daarentegen denken dat verwachtingen door het management beter aan hen duidelijk moet worden gemaakt. Deze verwachtingskloof zorgt tevens voor onnodige en onbewuste verspilling van tijd, energie en geld.

Als er sprake is van een verwachtingskloof kan er logischerwijs nooit een gedeelde visie en aanpak ontstaan. En teamintuïtie kun je dan echt vergeten. Je moét dus doorlopend met elkaar werken aan een gedeelde visie en aanpak om samen succesvol te zijn. Alleen dan kun je stevig groeien, want teamintuïtie onderscheidt de top (hoge groei) van middelmaat (géén hoge groei).

Teamintuïtie is dus de sleutel tot hoge bedrijfsgroei. Maar hoe ontwikkel je eigenlijk teamintuïtie in je bedrijf? Heel eenvoudig, via de online Route ICR webapplicatie. Een online applicatie als oplossing horen wij je denken… dat leggen we even uit.

Route ICR is een SAAS oplossing. Voor jou als klant betekent dit dat je geen Route ICR software hoeft aan te schaffen. In plaats daarvan sluit je een (eenvoudig opzegbaar) abonnement af. Route ICR zorgt voor installatie, onderhoud en beheer en jij gebruikt de Route ICR webapplicatie. Toegankelijker kunnen we het niet maken!

Route ICR staat voor Route InControlRating (ICR) en begeleidt ondernemers en bedrijf op de uitdagende weg van stevige groei. Route ICR is namelijk je online groeikompas en groeiprocesbegeleider in één. Met Route ICR werk je als team 24/7 aan een gedeelde visie en aanpak. Zo ontwikkel en versterk je doorlopend de teamintuïtie in je bedrijf.

Via het groeikompas geeft de InControlRating houvast én sturing door in iedere groeifase van je bedrijf te vertellen of je bedrijf in vorm is om succesvol te groeien of juist niet. En via je eigen Route ICR account beschik je 24/7 over precies die kennis en managementvaardigheden die je nodig hebt om het groeiproces van je bedrijf in goede banen te leiden. Zo leg je de basis om intern beter te communiceren, verwachtingen beter te managen en daardoor tot een betere teamprestatie te komen.

En alleen zo dicht je langzaam maar zeker de verwachtingskloof tussen ondernemer en medewerker. Met als gevolg dat de angst voor (meer) personeel verdwijnt. Bovendien is er minder verspilling van tijd, energie en geld. En natuurlijk  zorgt dat weer voor vertrouwen en comfort, zodat je als ondernemer wél voor hoge bedrijfsgroei te komen en structureel (veel) meer waarde te creëren.

Via het 7 daagse proefabonnement kun je kennismaken met Route ICR. Laat je verrassen en ervaar zelf hoe een online oplossing kan helpen om meer grip te krijgen op het groeiproces van je bedrijf. Want met een beetje hulp kun je als ondernemer én bedrijf veel meer zélf dan je denkt!

Over de schrijver
Paul Joore (geboren 1970) is een ambitieuze professional die gelooft in het delen van kennis om anderen beter te maken. In plaats van zekerheid in het bedrijfsleven koos hij ervoor om een online platform voor succesvol ondernemen te ontwikkelen. Paul is grondlegger en eigenaar van Route ICR. En daarmee ook van de Route ICR webapplicatie. Hij is een zeer ervaren ondernemerscoach én is zelf ondernemer. Hij wordt vooral gedreven door zijn overtuiging dat kennis, ervaring en vaardigheden delen de basis is voor groei. Want dat maakt mensen bewuster van de gevolgen van beslissingen die zij moeten nemen, zowel zakelijk als privé. En daarmee stuur je gedrag én stimuleer je groei. Als bedrijfseconoom en registeraccountant, legt hij eind vorige eeuw een sterke basis voor zijn zakelijke carrière bij de accountants tak van Arthur Andersen. Aansluitend is hij in allerlei (interim) management rollen actief in het bedrijfsleven, bij zowel beursgenoteerde als MKB bedrijven. Inmiddels ligt zijn focus reeds vele jaren op het helpen van ondernemers bij het realiseren van hun ambitie. Hij heeft zich dan ook ontwikkeld tot groei coach én trainer on the job voor het MKB. Groeien staat hierbij voor beter én groter worden. Maar het knaagde aan Paul dat hij in zijn eentje maar een beperkt aantal ondernemers kon helpen met zijn kennis en ervaring. Daarom heeft hij zich jaren geleden ten doel gesteld om álle MKB bedrijven op een laagdrempelige en betaalbare manier van de benodigde kennis en vaardigheden te voorzien. Allereerst om de onwetendheid bij ondernemers om te zetten in bewustwording. En daarmee te zorgen dat zij begrijpen hoe zij hun eigen kwaliteiten en die van hun medewerkers effectiever en efficiënter kunnen inzetten in hun bedrijf. Als een fundament voor duurzaam ondernemen. Als een fundament voor duurzame groei. Na jaren pionieren, vele mooie gesprekken met allerlei partijen in de markt, tegenslagen vanuit alle hoeken (want die horen er ook bij!), en vooral heel veel ontwikkeluren, is de Route ICR webapplicatie inmiddels dé oplossing om het voorgaande te bereiken. ‘Learning on the job’, of beter gezegd ‘learning by doing’ als basis voor een praktische invulling van MKB governance. Zo wordt de kans dat ondernemers (sneller) hun doelen bereiken aanzienlijk vergroot. Een hele mooie bijkomstigheid is dat meer kennis bij het MKB bijdraagt tot meer focus en daardoor leidt tot minder verspilling van energie en grondstoffen. Zo draagt een betere MKB governance ook nog eens bij aan een duurzamere wereld! Paul is tevens auteur van het ondernemersboek ‘Succesvol groeien doe je zo!’.
Reactie plaatsen