De focus van Route ICR: niet gericht op de ‘gemiddelde DGA’
De focus van Route ICR: niet gericht op de ‘gemiddelde DGA’
1 min. leestijd

De focus van Route ICR: niet gericht op de ‘gemiddelde DGA’

Het is de missie van Route ICR om zoveel mogelijk ondernemers, teams en organisaties succesvol te laten groeien.

Sommige mensen verwarren ‘zoveel mogelijk’ met ‘alle’. Dat bleek deze week weer eens toen een collega dienstverlener de volgende opmerking maakte:
Route ICR is een fantastisch concept. Maar het is de vraag of de gemiddelde dga hier structureel tijd in wil steken. Terwijl dat voor de meesten eigenlijk wel nodig is.”

En inderdaad, dat is nog maar de vraag! Wij weten dat zelf ook en daarom richten wij onze verkoopinspanningen in eerste instantie niet op de “gemiddelde dga”. De reden daarvoor? Het kost ons simpelweg te veel tijd, energie en geld om álle ondernemers te overtuigen met Route ICR te werken. Zouden we wél voor álle ondernemers gaan, dan loopt ons eigen verdienmodel gevaar en zijn we zelf niet inControl. Overigens zijn álle ondernemers wel van harte welkom hoor! Maar de focus van onze inspanningen ligt op ondernemers die écht stevig willen groeien. Die boeken vanuit hun gedrevenheid namelijk het snelst resultaat met Route ICR. En voelen zo de toegevoegde waarde van onze SAAS oplossing.

Voor ons zijn dat leiders met ambitie die keuzes durven maken. Leiders die hun team betrekken bij de te volgen strategie. En tegelijkertijd kennen deze leiders het belang van een inspirerende omgeving waar medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen. Ondernemers die er écht voor durven gaan om hun omzet jaarlijks met minimaal 20% te laten stijgen. Deze eigenschappen sluiten naadloos aan bij de Route ICR aanpak.

Mocht jij je nu aangesproken voelen, laat je team vandaag nog aan de slag gaan met Route ICR. Je hebt dan meer focus in je bedrijf, je groeit sneller en er is minder verlies van tijd, energie en geld. Ben je medewerker en denk je dat ook jullie team een boost kan gebruiken, wijs je leidinggevende op Route ICR. Je kunt ook eerst zelf kennismaken via een kosteloos Route ICR proefabonnement.

Meer weten: check dan de pdf met ‘De 9 Route ICR groeiprincipes’ en deel deze met je leidinggevende en je teamgenoten. Je vindt deze pdf binnen je kosteloze Route ICR proefabonnement.

Onthoud 1 ding: Route ICR maakt je echt beter!

Over de schrijver
Paul Joore (geboren 1970) is een ambitieuze & idealistische professional. Dit heeft hij hard gemaakt, als grondlegger en eigenaar van Route ICR. En daarmee ook van de Route ICR webapplicatie. Hij is een zeer ervaren ondernemerscoach én is zelf ondernemer. Hij wordt vooral gedreven door zijn overtuiging dat kennis, ervaring en vaardigheden delen de basis is voor groei. Want dat maakt mensen bewuster van de gevolgen van beslissingen die zij moeten nemen, zowel zakelijk als privé. En daarmee stuur je gedrag én stimuleer je groei. Als bedrijfseconoom en registeraccountant, legt hij eind vorige eeuw een sterke basis voor zijn zakelijke carrière bij de accountants tak van Arthur Andersen. Aansluitend is hij in allerlei (interim) management rollen actief in het bedrijfsleven, bij zowel beursgenoteerde als MKB bedrijven. Inmiddels ligt zijn focus reeds vele jaren op het helpen van ondernemers bij het realiseren van hun ambitie. Hij heeft zich dan ook ontwikkeld tot groei coach én trainer on the job voor het MKB. Groeien staat hierbij voor beter én groter worden. Maar het knaagde aan Paul dat hij in zijn eentje maar een beperkt aantal ondernemers kon helpen met zijn kennis en ervaring. Daarom heeft hij zich jaren geleden ten doel gesteld om álle MKB bedrijven op een laagdrempelige en betaalbare manier van de benodigde kennis en vaardigheden te voorzien. Allereerst om de onwetendheid bij ondernemers om te zetten in bewustwording. En daarmee te zorgen dat zij begrijpen hoe zij hun eigen kwaliteiten en die van hun medewerkers effectiever en efficiënter kunnen inzetten in hun bedrijf. Als een fundament voor duurzaam ondernemen. Als een fundament voor duurzame groei. Na jaren pionieren, vele mooie gesprekken met allerlei partijen in de markt, tegenslagen vanuit alle hoeken, en vooral heel veel ontwikkeluren, is de Route ICR webapplicatie inmiddels dé oplossing om het voorgaande te bereiken. ‘Learning on the job’, of beter gezegd ‘learning by doing’ als basis voor een praktische invulling van MKB governance. Zo wordt de kans dat ondernemers (sneller) hun doelen bereiken aanzienlijk vergroot. Een hele mooie bijkomstigheid is dat meer kennis bij het MKB bijdraagt tot meer focus en daardoor leidt tot minder verspilling van energie en grondstoffen. Zo draagt een betere MKB governance ook nog eens bij aan een duurzamere wereld! Paul is tevens auteur van het ondernemersboek ‘Succesvol groeien doe je zo!’.
Reactie plaatsen