De focus van Route ICR: niet gericht op de ‘gemiddelde DGA’
De focus van Route ICR: niet gericht op de ‘gemiddelde DGA’
1 min. leestijd

De focus van Route ICR: niet gericht op de ‘gemiddelde DGA’

Focus op de ideale klant

Het is de missie van Route ICR om zoveel mogelijk ondernemers, teams en organisaties succesvol te laten groeien.

Sommige mensen verwarren ‘zoveel mogelijk’ met ‘alle’. Dat bleek deze week weer eens toen een collega dienstverlener de volgende opmerking maakte:
Route ICR is een fantastisch concept. Maar het is de vraag of de gemiddelde dga hier structureel tijd in wil steken. Terwijl dat voor de meesten eigenlijk wel nodig is.”

En inderdaad, dat is nog maar de vraag! Wij weten dat zelf ook en daarom richten wij onze verkoopinspanningen in eerste instantie niet op de “gemiddelde dga”. De reden daarvoor? Het kost ons simpelweg te veel tijd, energie en geld om álle ondernemers te overtuigen met Route ICR te werken. Zouden we wél voor álle ondernemers gaan, dan loopt ons eigen verdienmodel gevaar en zijn we zelf niet inControl. Overigens zijn álle ondernemers wel van harte welkom hoor! Maar de focus van onze inspanningen ligt op ondernemers die écht stevig willen groeien. Die boeken vanuit hun gedrevenheid namelijk het snelst resultaat met Route ICR. En voelen zo de toegevoegde waarde van onze SAAS oplossing.

Voor ons zijn dat leiders met ambitie die keuzes durven maken. Leiders die hun team betrekken bij de te volgen strategie. En tegelijkertijd kennen deze leiders het belang van een inspirerende omgeving waar medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen. Ondernemers die er écht voor durven gaan om hun omzet jaarlijks met minimaal 20% te laten stijgen. Deze eigenschappen sluiten naadloos aan bij de Route ICR aanpak.

Kosteloos kennismaken met de Route ICR webapplicatie

Mocht jij je nu aangesproken voelen, laat je team vandaag nog aan de slag gaan met Route ICR. Je hebt dan meer focus in je bedrijf, je groeit sneller en er is minder verlies van tijd, energie en geld. Ben je medewerker en denk je dat ook jullie team een boost kan gebruiken, wijs je leidinggevende op Route ICR. Je kunt ook eerst zelf kennismaken via een kosteloos Route ICR proefabonnement.

Meer weten: check dan de pdf met ‘De 9 Route ICR groeiprincipes’ en deel deze met je leidinggevende en je teamgenoten. Je vindt deze pdf binnen je kosteloze Route ICR proefabonnement.

Onthoud 1 ding: Route ICR maakt je echt beter!

Over de schrijver
Paul Joore is de ambitieuze grondlegger en eigenaar van het online Route ICR platform voor succesvol ondernemen. Daarnaast is hij auteur van het ondernemersboek ‘Succesvol groeien doe je zo!’. Paul Joore heeft meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Als ondernemer, (interim) manager en als coach / adviseur. Met de focus altijd op het zo effectief en efficiënt mogelijk realiseren van doelen. In de praktijk betekent dit inControl zijn in het proces van ambitie naar resultaat.Dit alles werkt alleen door vanuit een doelgerichte structuur te denken, plannen en te handelen. Binnen het MKB ontbrak kennis en ervaring op dit vlak en goed doordachte oplossingen waren niet beschikbaar. Daarom besloot Paul Joore om dit dan maar zelf te gaan creëren. Met als missie zoveel mogelijk ondernemers te helpen om succesvol te zijn. Via een professionele, toegankelijke en vooral effectieve aanpak.Paul Joore: "Mijn passie is onbereikbare doelen haalbaar maken met een goed doordachte structuur en organisatie. De kick van het bereiken van het onmogelijke is onbetaalbaar!🔥"In veel MKB bedrijven regeert 'de waan van de dag'. Met als gevolg dat ondernemers niet inControl zijn als het gaat over het bereiken van doelen. Daardoor realiseren zij ook hun ondernemersambitie niet. Erger nog, voor velen is die ambitie niet eens glashelder. En hoe kun je doelgericht werken, zonder een echt doel te hebben?De Route ICR webapplicatie helpt ondernemers inControl te zijn in het proces van ambitie naar resultaat. Via een gestructureerd stappenplan en begrijpelijke ondersteuning in de gehele webapplicatie. Succesvol groeien door doelgerichte focus. Eerst beter, dan groter. Ben je nieuwsgierig? Ook jij kunt de ICR aanpak 14 dagen kosteloos proberen zonder enige verplichting!
Reactie plaatsen