Stevig fundament onder internet marketing
Stevig fundament onder internet marketing

Internet marketing kan beter, nee het móet beter!

Een stevig fundament onder internet marketing. Dat is echt nodig. Want een leven zonder internet kunnen we ons toch niet meer voorstellen. Toch zijn we geneigd onvoldoende met scherp te schieten als het gaat over het gebruik van internet marketing. Uit eigen ervaring weet ik dat het beter kan en dus ook móet.

Laten we bij het begin beginnen, namelijk je website. Iedereen heeft tegenwoordig een website. Het maakt niet uit of je groot bent of klein, je wilt online zichtbaar en vindbaar zijn. En soms zelfs ook online verkopen. Alleen al om die redenen zullen zoekmachines altijd blijven bestaan. Want als gebruiker van het internet, wil je geholpen worden bij alles waarnaar je op zoek bent. Maar hoe pikt de zoekmachine jouw website of jouw webpagina’s eruit? En hoe beïnvloeden we de ranking in de zoekresultaten?

Juist omdat het zo druk is op het internet, is het zo belangrijk dat je website en bijbehorende pagina’s goed gevonden worden. Internet marketing kent met SEO (Search Engine Optimization) eigenlijk het belangrijkste fundament onder internet marketing. We gaan er hierbij gemakshalve vanuit dat je strategisch marketing plan in zijn algemeenheid strak op papier staat. Als dat niet zo is, dan is het verstandig om daar eerst serieus werk van te maken (voor hulp zie objective 11 binnen de Route ICR webapplicatie).

Stevig fundament onder internet marketing

Binnen Route ICR zijn we op zoek geweest naar een oplossing waarmee we onze eigen website eenvoudig konden inrichten én bijhouden/vernieuwen. Maar waarmee we tevens ondersteund werden in de SEO prestaties en in het bouwen van de juiste marketingfunnels. Na voors en tegens van verschillende partijen in de markt gewogen te hebben, zijn wij uitgekomen bij Phoenix B.V.. Phoenix is onderdeel van de IMU (Internet Marketing Unie) organisatie en is de ideale website software om hoog te scoren in Google (SEO). Én om de meest effectieve landingspagina’s en marketingfunnels te maken. Ik raad je aan om het gratis e-book ‘Winnen in google’ te downloaden. De logica en begrijpelijke uitleg van de materie spreken mij persoonlijk zeer aan.

Bovendien past hun doelgerichte internet marketing aanpak heel erg bij onze eigen integrale Route ICR management aanpak. Een aanrader dus!

Over de schrijver
Paul Joore is de ambitieuze grondlegger en eigenaar van het online Route ICR platform voor succesvol ondernemen. Daarnaast is hij auteur van het ondernemersboek ‘Succesvol groeien doe je zo!’. Paul Joore heeft meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Als ondernemer, (interim) manager en als coach / adviseur. Met de focus altijd op het zo effectief en efficiënt mogelijk realiseren van doelen. In de praktijk betekent dit inControl zijn in het proces van ambitie naar resultaat.Dit alles werkt alleen door vanuit een doelgerichte structuur te denken, plannen en te handelen. Binnen het MKB ontbrak kennis en ervaring op dit vlak en goed doordachte oplossingen waren niet beschikbaar. Daarom besloot Paul Joore om dit dan maar zelf te gaan creëren. Met als missie zoveel mogelijk ondernemers te helpen om succesvol te zijn. Via een professionele, toegankelijke en vooral effectieve aanpak.Paul Joore: "Mijn passie is onbereikbare doelen haalbaar maken met een goed doordachte structuur en organisatie. De kick van het bereiken van het onmogelijke is onbetaalbaar!🔥"In veel MKB bedrijven regeert 'de waan van de dag'. Met als gevolg dat ondernemers niet inControl zijn als het gaat over het bereiken van doelen. Daardoor realiseren zij ook hun ondernemersambitie niet. Erger nog, voor velen is die ambitie niet eens glashelder. En hoe kun je doelgericht werken, zonder een echt doel te hebben?De Route ICR webapplicatie helpt ondernemers inControl te zijn in het proces van ambitie naar resultaat. Via een gestructureerd stappenplan en begrijpelijke ondersteuning in de gehele webapplicatie. Succesvol groeien door doelgerichte focus. Eerst beter, dan groter. Ben je nieuwsgierig? Ook jij kunt de ICR aanpak 14 dagen kosteloos proberen zonder enige verplichting!
Reactie plaatsen