Route ICR en EXACT gaan samenwerken
Route ICR en EXACT gaan samenwerken
1 min. leestijd

Route ICR en EXACT gaan samenwerken

Route ICR en EXACT gaan samenwerken

Ondernemers opgelet, want wij gaan je nog beter helpen: Route ICR en Exact Business Software gaan namelijk samenwerken! Hoe dat er precies uitziet vertellen we je binnenkort. Maar we geven je hierbij alvast een klein tipje van de sluier…

Van brandjes blussen naar sterk leiderschap’. Dat is een wens voor veel ondernemers. Maar helaas lastig te realiseren. En zonder hulp van buitenaf komt die wens vrijwel nooit uit.

Leiderschap kan niet zonder weten waar je staat

Een belangrijk aspect van sterk leiderschap is dat je te allen tijde weet waar je staat: de juiste aandacht dus voor ‘Meten is Weten’.

Hoe je dat aanpakt? Dat hebben we eenvoudig voor je gemaakt, want via Route ICR weet je wát je moeten meten om te weten waar je staat. En met EXACT Business Software borg je dat je deze informatie op ieder gewenst moment beschikbaar hebt. Zodat je dagelijks kunt (bij-)sturen om de visie en doelen van je bedrijf te realiseren. Geen brandjes meer, maar succesvol groeien!

Wil je meer weten? Neem contact op met Paul Joore van Route ICR via 06 54 65 08 78 of via paul@incontrolrating.com.

Over de schrijver
Paul Joore is de ambitieuze grondlegger en eigenaar van het online Route ICR platform voor succesvol ondernemen. Daarnaast is hij auteur van het ondernemersboek ‘Succesvol groeien doe je zo!’. Paul Joore heeft meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Als ondernemer, (interim) manager en als coach / adviseur. Met de focus altijd op het zo effectief en efficiënt mogelijk realiseren van doelen. In de praktijk betekent dit inControl zijn in het proces van ambitie naar resultaat. Dit alles werkt alleen door vanuit een doelgerichte structuur te denken, plannen en te handelen. Binnen het MKB ontbrak kennis en ervaring op dit vlak en goed doordachte oplossingen waren niet beschikbaar. Daarom besloot Paul Joore om dit dan maar zelf te gaan creëren. Met als missie zoveel mogelijk ondernemers te helpen om succesvol te zijn. Via een professionele, toegankelijke en vooral effectieve aanpak. Paul Joore: "Mijn passie is onbereikbare doelen haalbaar maken met een goed doordachte structuur en organisatie. De kick van het bereiken van het onmogelijke is onbetaalbaar!🔥" In veel MKB bedrijven regeert 'de waan van de dag'. Met als gevolg dat ondernemers niet inControl zijn als het gaat over het bereiken van doelen. Daardoor realiseren zij ook hun ondernemersambitie niet. Erger nog, voor velen is die ambitie niet eens glashelder. En hoe kun je doelgericht werken, zonder een echt doel te hebben? De Route ICR webapplicatie helpt ondernemers inControl te zijn in het proces van ambitie naar resultaat. Via een gestructureerd stappenplan en begrijpelijke ondersteuning in de gehele webapplicatie. Succesvol groeien door doelgerichte focus. Eerst beter, dan groter. Ben je nieuwsgierig? Ook jij kunt de ICR aanpak 14 dagen kosteloos proberen zonder enige verplichting!
Reactie plaatsen