De ICR van je bedrijf als Kritische Succes Factor
De ICR van je bedrijf als Kritische Succes Factor
1 min. leestijd

De ICR van je bedrijf als Kritische Succes Factor

Het is onze ervaring dat goed ondernemerschap sterk wordt onderschat. Vandaar onze Cruijffiaanse slogan: “Ondernemen is simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel ondernemen.” Niet de ‘waan van de dag’ moet regeren, maar organisaties moeten zelf het stuur stevig in handen hebben. Dat doe je door de ICR van je bedrijf in te zetten als Kritische Succes Factor.

Daarom helpt de online Route ICR App met focus in alle processen, zodat je organisatie recht op haar doel afgaat. Ondernemen is namelijk alleen simpel als je werkt vanuit structuur en focus. Want iedereen is gebaat bij structuur en iedereen die een topprestatie wil leveren heeft focus nodig. Van directiekamer tot werkvloer. Ook als je weinig medewerkers hebt, betekent dit dat je meer kans hebt op succes als je een strategie volgt. Zet daarom de ICR van je bedrijf in als Kritische Succes Factor.

Met Route ICR staan de neuzen dezelfde kant op en ga je als organisatie sneller van A naar B. Want werken met Route ICR zorgt voor focus, van missie & visie tot en met uitvoering op de werkvloer. Een soort levend ondernemingsplan en gericht op je gehéle organisatie. Zo is alles tot in de puntjes geregeld en haal je alles uit je organisatie wat erin zit, met als resultaat: altijd focus, hogere omzet, lagere kosten en snellere groei. Daarom zet je de ICR van je bedrijf in als Kritische Succes Factor.

Route ICR staat voor Route InControlRating (“ICR”). Want Route ICR begeleidt bedrijven en instellingen op de uitdagende weg van stevige groei. De ICR is hierbij een cijfer. Het bepaalt de stand en richting van het GROEIKOMPAS van jouw organisatie. Zodat je béter kunt ondernemen. Via het GROEIKOMPAS streef je naar ICR 1. Je haalt het maximale uit je organisatie en gaat zeer doelgericht van A naar B. Met de laagste score ICR 5 ben je niet inControl en geldt het tegenovergestelde. Met de ICR van je bedrijf als Kritische Succes Factor creëer je een continue verbetercultuur in je bedrijf.

Om topprestaties te leveren en het maximale uit je organisatie halen moet je dus streven naar ICR 1. Naast bijvoorbeeld klanttevredenheid en cashflow is dus ook de ICR van je bedrijf een échte KSF (Kritische Succes Factor). Een KSF die je monitort en verbetert via het GROEIKOMPAS van jouw organisatie. En dat vind je weer terug binnen de Route ICR omgeving van jouw bedrijf….

Over de schrijver
Paul Joore (geboren 1970) is een ambitieuze professional die gelooft in het delen van kennis om anderen beter te maken. In plaats van zekerheid in het bedrijfsleven koos hij ervoor om een online platform voor succesvol ondernemen te ontwikkelen. Paul is grondlegger en eigenaar van Route ICR. En daarmee ook van de Route ICR webapplicatie. Hij is een zeer ervaren ondernemerscoach én is zelf ondernemer. Hij wordt vooral gedreven door zijn overtuiging dat kennis, ervaring en vaardigheden delen de basis is voor groei. Want dat maakt mensen bewuster van de gevolgen van beslissingen die zij moeten nemen, zowel zakelijk als privé. En daarmee stuur je gedrag én stimuleer je groei. Als bedrijfseconoom en registeraccountant, legt hij eind vorige eeuw een sterke basis voor zijn zakelijke carrière bij de accountants tak van Arthur Andersen. Aansluitend is hij in allerlei (interim) management rollen actief in het bedrijfsleven, bij zowel beursgenoteerde als MKB bedrijven. Inmiddels ligt zijn focus reeds vele jaren op het helpen van ondernemers bij het realiseren van hun ambitie. Hij heeft zich dan ook ontwikkeld tot groei coach én trainer on the job voor het MKB. Groeien staat hierbij voor beter én groter worden. Maar het knaagde aan Paul dat hij in zijn eentje maar een beperkt aantal ondernemers kon helpen met zijn kennis en ervaring. Daarom heeft hij zich jaren geleden ten doel gesteld om álle MKB bedrijven op een laagdrempelige en betaalbare manier van de benodigde kennis en vaardigheden te voorzien. Allereerst om de onwetendheid bij ondernemers om te zetten in bewustwording. En daarmee te zorgen dat zij begrijpen hoe zij hun eigen kwaliteiten en die van hun medewerkers effectiever en efficiënter kunnen inzetten in hun bedrijf. Als een fundament voor duurzaam ondernemen. Als een fundament voor duurzame groei. Na jaren pionieren, vele mooie gesprekken met allerlei partijen in de markt, tegenslagen vanuit alle hoeken (want die horen er ook bij!), en vooral heel veel ontwikkeluren, is de Route ICR webapplicatie inmiddels dé oplossing om het voorgaande te bereiken. ‘Learning on the job’, of beter gezegd ‘learning by doing’ als basis voor een praktische invulling van MKB governance. Zo wordt de kans dat ondernemers (sneller) hun doelen bereiken aanzienlijk vergroot. Een hele mooie bijkomstigheid is dat meer kennis bij het MKB bijdraagt tot meer focus en daardoor leidt tot minder verspilling van energie en grondstoffen. Zo draagt een betere MKB governance ook nog eens bij aan een duurzamere wereld! Paul is tevens auteur van het ondernemersboek ‘Succesvol groeien doe je zo!’.
Reactie plaatsen