Waardevolle combinatie accountant & MKB governance
Jij wilt toch niet falen als ondernemer

Goed MKB bestuur en accountant: een waardevolle combinatie

Door de Route ICR webapplicatie in te zetten verdiep & versterk je de relatie met ondernemers

Webapplicatie verbindt op natuurlijke wijze

Waarom het online Route ICR platform?

 Bekijk het filmpje!

patrick-gabriels-van-ey-en-eynovation-over-route-icr

Drs. P.J.A. Gabriëls RA, EY en EYnovation

Wat voor veel ondernemers tot op heden onbereikbaar was, heeft Paul bereikbaar gemaakt. Wij zien binnen EY en EYnovation vele jonge bedrijven worstelen met het organiseren en structureren. Dit bemoeilijkt een succesvolle entree op de markt en gewenste resultaten blijven daardoor achterwege. Door de Route ICR webapplicatie te gebruiken, vergroten ook deze bedrijven de kans op succes aanzienlijk.

shirley-paul-in-gesprek

Ultieme management aanpak

Een integrale management aanpak is cruciaal als je topprestaties wilt leveren. Alle aspecten van de bedrijfsvoering moeten in perfecte harmonie samenwerken. Focus op hetzelfde doel in alle processen vormt de basis. Dat zorgt ervoor dat de uitvoering overzichtelijk en beheersbaar is.

Met mijn achtergrond als bedrijfseconoom, registeraccountant en tienduizenden vlieguren in het bedrijfsleven, vond ik dat het tijd was om het MKB van een nieuwe impuls te voorzien. Ik miste daar namelijk de handvatten zoals die er wél zijn in het grootbedrijf. En dan heb ik het vooral over de kennis en de vaardigheden die nodig zijn om groei te initiëren en te faciliteren.

De grootste uitdaging in dit ontwikkeltraject was om vaktechnische taal om te zetten in toegankelijke en begrijpelijke taal voor iedere ondernemer. En gelukkig hoor ik altijd dat ik daar goed in ben geslaagd. Zo hoef je dus geen bedrijfskunde of iets dergelijks gestudeerd te hebben om toch een succesvolle management aanpak te volgen in je bedrijf!

Met de Route ICR aanpak vergroot je als ondernemer de kans aanzienlijk dat je ondernemersdromen uitkomen. In elke groeifase van je bedrijf. Vanuit onze webapplicatie nemen wij je aan de hand. En helpen we ondernemrs stap voor stap in het proces om van ambitie naar resultaat te gaan. Want vanuit een glasheldere ondernemersambitie, maak je eerst werk van een kansrijk business model. En vervolgens vertaal je deze in effectieve en efficiënte processen.

Het mooie is bovendien dat ondernemer en team alles gestructureerd vastleggen in de Route ICR webapplicatie. Bijkomend voordeel is dat dit tevens zorgt voor een natuurlijke verbinding tussen accountant en opdrachtgever. Namens Team ICR wensen wij alle ondernemers veel succes met het realiseren van hun ondernemersambitie!

Met ambitieuze groeten,

Paul Joore

boele-de-jong-van-dutch-bakery-over-route-icr
Boele de Jong van Dutch Bakery over Route ICR

De aanpak van Paul is erg praktisch en zorgt ervoor dat je iedere dag een beetje beter wordt. Vanuit de herkenbare en duidelijke structuur van Route ICR is het gemakkelijker om onze medewerkers mee te nemen in de juiste richting. En dat is noodzakelijk als fundament onder het enorme groeiproces waarin Dutch Bakery nu al jaren achtereen middenin zit.

De voordelen van de Route ICR webapplicatie op een rijtje

route-icr-webapplicatie-de-nr-1-oplossing-voor-mkb-governance-in-nederland
  • Slimmer ondernemen, betere prestaties, meer verdienen.
  • Voor elke groeifase van je bedrijf.
  • Doelgerichter managen. Beter. Samen. Focus.
  • Dagelijks werken aan een hoogontwikkelde teamintuïtie
  • Altijd toegang tot je eigen overzichtelijke dynamische ondernemingsplan.
  • Grip op het proces om van ambitie naar resultaat te gaan.
  • Aanzienlijk grotere kans op succesvol ondernemerschap.
  • Minder problemen, meer rust.
  • Altijd verbinding tussen ondernemer en accountant-adviseur.
foto-bas-denissen-testimonial-succesvol-groeien-doe-je-zo
Drs. B.C.A. Denissen RA, CFO Collin Crowdfund N.V.
Succesvol groeien doe je zo! door Paul Joore is luchtig geschreven en bevat begrijpelijke taal voor MKB-ers. Hierdoor is iedere ondernemer in staat te begrijpen hoe zijn bedrijf beter georganiseerd en gestructureerd kan worden. Via de online tooling brengen zij dat ook nog eens eenvoudig in de praktijk.  En dat zorgt uiteindelijk weer voor minder risicovolle bedrijven die wij graag via ons platform aan financiering helpen.

Zullen wij jou iedere maand betalen?

Word affiliate van Route ICR en krijg 25% wederkerende commissies!