Succesvol groeien doe je zo! van Paul Joore
cover-succesvol-groeien-doe-je-zo door Paul Joore
€ 24,95

‘Succesvol groeien doe je zo!’ door Paul Joore

In recente publicaties lezen we regelmatig dat het MKB in Nederland onvoldoende (door-) groeit. Een van de oorzaken is dat veel MKB-ondernemers Onbewust Onbekwaam zijn. Met name als het gaat over het creëren van focus en het helder organiseren en structureren van hun bedrijf. Daarmee zorg je namelijk voor een financieel gezond bedrijf dat ook echt klaar is om te groeien. Want hoe groot of klein je bedrijf ook is, je moet altijd een professionele organisatie hebben om succesvol te kunnen groeien. En professionaliseren gaat in de kern over basale zaken.


Met Route ICR heb je 24/7 houvast om je basale zaken op orde te brengen en te houden. Dit boek geeft ondernemers en medewerkers op een luchtige manier uitleg over het hoe en waarom. Met name om te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant uitstaan. Zo hebben ondernemers meer grip op hun bedrijf en daardoor hebben zij ook het vertrouwen om ambitieuzere doelen te stellen. Want zonder deze absolute basis kun je succesvolle groei wel vergeten! Meer heb je toch niet nodig om snel aan de slag te gaan….

Succesvol groeien doe je zo! is luchtig geschreven en bevat begrijpelijke taal voor MKB-ers. Hierdoor is iedere ondernemer in staat te begrijpen hoe zijn bedrijf beter georganiseerd en gestructureerd kan worden. Via de online tooling brengen zij dat ook nog eens eenvoudig  in de praktijk. En dat zorgt uiteindelijk weer voor minder risicovolle bedrijven die wij graag via ons platform aan financiering helpen.
foto-bas-denissen-testimonial-succesvol-groeien-doe-je-zo
Drs. B.C.A. Denissen RA, CFO Collin Crowdfund N.V.
Paul laat je op een leuke en levendige manier zien hoe je grip krijgt op je medewerkers en je bedrijf. Voor mij zijn het nu twee vliegen in één klap. Want door de Groeicirkels uit het boek kan ik mijn medewerkers beter duidelijk maken wat ik van hen verwacht. En zij vinden het weer prettig om op deze manier betrokken te worden bij de bedrijfsvoering. Een nieuwe boost voor ons bedrijf en voor onze klanten!
rogier bakx van robiz is partner van route icr de nr 1 oplossing voor mkb governance in bederland
Ing. R.P. Bakx, CEO Robiz
Buma/Stemra maakt dankbaar gebruik van de professionele maar zeer praktische aanpak van Paul. Want op een natuurlijke manier dwingen de Groeicirkels van Route ICR onze organisatie bewust bezig te zijn met het sturen van het gedrag van onze medewerkers. En dat zorgt ervoor dat onze processen zich continu verbeteren. Vanzelfsprekend draagt dat weer bij aan een beter rendement voor onze rechthebbenden!
foto-wieger-ketellapper-testimonial-succesvol-groeien-doe-je-zo
Drs. W.J. Ketellapper RA, CFO Buma/Stemra