Succesvol groeien doe je zo! van Paul Joore
cover-succesvol-groeien-doe-je-zo door Paul Joore
€ 29,95

‘Succesvol groeien doe je zo!’ van Paul Joore

De ondernemersreis zit vol uitdagingen, met een kennistekort als grote barrière voor het stellen van uitdagende doelen. De nummer 1 reden van bedrijven om niet te schalen is dan ook het gebrek aan kennis. 


Kennis is essentieel voor het nemen van gefundeerde beslissingen en het navigeren door complexe situaties. Zonder deze kennis ligt de lat daarom per definitie hoog. En daarmee is het logisch dat ondernemers terughoudend zijn als het gaat om hun ambitie.


Zo'n ambitie ligt qua termijn namelijk minimaal 10 jaar vooruit in de tijd, is abstracter en groter dan de meeste ondernemers gewend zijn en de combinatie van die factoren maakt het op het eerste gezicht minder overzichtelijk. Voor sommigen zelfs totaal onoverzichtelijk. Dit is 100% begrijpelijk, tenzij je hiermee aan de slag gaat vanuit de juiste kennis en het juiste houvast.


Want hoe meer kennis je hebt, hoe meer comfort je voelt als ondernemer. Comfort geeft rust en zorgt voor geloof en vertrouwen om te gaan voor uitdagende doelen. Maar waar haal je die kennis vandaan? Hoe zorg je ervoor dat je met zelfvertrouwen en daadkracht je ambities kunt najagen?


Het antwoord vind je in 'Succesvol groeien doe je zo!' waarin je leert hoe je een perfect fundament legt onder het groeiproces van je bedrijf. Het boek is geschreven door ervaren ondernemer & coach Paul Joore, die zijn eigen lessen heeft omgezet in een inzichtelijke handleiding voor ambitieuze ondernemers.


Met de juiste kennis en houvast, zijn er geen grenzen aan wat je kunt bereiken. Lees en leer hoe je als ondernemer grip hebt en houdt op het bereiken van je échte ambitie!

Succesvol groeien doe je zo!

Onze virtuele assistent Vic Tory deelt voorwoord en inleiding in bijgaand filmpje.

Succesvol groeien doe je zo! is luchtig geschreven en bevat begrijpelijke taal voor MKB-ers. Hierdoor is iedere ondernemer in staat te begrijpen hoe zijn bedrijf beter georganiseerd en gestructureerd kan worden.


Via de online tooling brengen zij dat ook nog eens eenvoudig  in de praktijk. En dat zorgt uiteindelijk weer voor minder risicovolle bedrijven die wij graag via ons platform aan financiering helpen.
foto-bas-denissen-testimonial-succesvol-groeien-doe-je-zo
Drs. B.C.A. Denissen RA, CFO Collin Crowdfund N.V.
Paul laat je op een leuke en levendige manier zien hoe je grip krijgt op je medewerkers en je bedrijf.


Voor mij zijn het nu twee vliegen in één klap. Want door de Groeicirkels uit het boek kan ik mijn medewerkers beter duidelijk maken wat ik van hen verwacht.


En zij vinden het weer prettig om op deze manier betrokken te worden bij de bedrijfsvoering. Een nieuwe boost voor ons bedrijf en voor onze klanten!
rogier bakx van robiz is partner van route icr de nr 1 oplossing voor mkb governance in bederland
Ing. R.P. Bakx, CEO Robiz
Buma/Stemra maakt dankbaar gebruik van de professionele maar zeer praktische aanpak van Paul.


Want op een natuurlijke manier dwingen de Groeicirkels van Route ICR onze organisatie bewust bezig te zijn met het sturen van het gedrag van onze medewerkers. En dat zorgt ervoor dat onze processen zich continu verbeteren.


Vanzelfsprekend draagt dat weer bij aan een beter rendement voor onze rechthebbenden!
foto-wieger-ketellapper-testimonial-succesvol-groeien-doe-je-zo
Drs. W.J. Ketellapper RA, CFO Buma/Stemra
"Het blauwe boekje" met handvatten om "Succesvol te groeien". Om van een O.O. tot een B.B. te komen.

Echt geweldig Paul Joore. Ik denk dat deze paperback simpel en zonder poespas uitlegt waar je als ondernemer tegenaan loopt.

De vervolgstap: Route ICR online platform voor succesvol ondernemen. De ondernemer heeft hierbij zelf de regie. En dat is, denk ik, een van de redenen waarom een ondernemer ondernemer is geworden.
foto-jeurske-van-kemenade-juli-2023-li
Jeurske van Kemenade

Verius Administratieve Dienstverlening

Succesvol groeien doe je zo! van Paul Joore

Succesvol groeien vraagt om een goed doordachte structuur en organisatie. Je leest er alles over in 'Succesvol groeien doe je zo!' ("het blauwe boekje"). Als je liever eerst een inkijkje wilt, deel dan je gegevens en ontvang hoofdstuk 3 helemaal gratis.

cover-succesvol-groeien-doe-je-zo door Paul Joore