Over Route InControlRating (Route ICR)
InControl en genieten van ondernemen

Online Route ICR platform voor succesvol ondernemen

Ben jij in of out of control als het gaat over het realiseren van je doelen?

Over ICR

Paul Joore is de ambitieuze grondlegger en eigenaar van het online Route ICR platform voor succesvol ondernemen. Daarnaast is hij auteur van het ondernemersboek ‘Succesvol groeien doe je zo!’.

Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Als ondernemer, (interim) manager en als coach / adviseur. Met de focus altijd op het zo effectief en efficiënt mogelijk realiseren van doelen: ofwel, succesvol door inControl te zijn in het proces van ambitie naar resultaat.

Dit alles werkt alleen door vanuit een doelgerichte structuur te denken, plannen en te handelen. Binnen het MKB ontbrak  kennis en ervaring op dit vlak en goed doordachte oplossingen waren niet beschikbaar. Daarom besloot Paul Joore om dit dan maar zelf te gaan creëren. 

In veel MKB bedrijven regeert 'de waan van de dag'. Met als gevolg dat ondernemers juist niet inControl zijn als het gaat over het bereiken van doelen. Daardoor realiseren zij ook hun ondernemersambitie niet. Erger nog, voor velen is die ambitie niet eens glashelder. En hoe kun je doelgericht werken, zonder een echt doel te hebben?

Daarom faciliteert de Route ICR webapplicatie ondernemer én team, om inControl te zijn in het gehele proces van ambitie naar resultaat. Met de ICR "InControlRating" van je bedrijf als groeikompas. Heel overzichtelijk en handig om via 1 cijfer te weten hoe je bedrijf er voor staat. Zodat je weet of je met deze organisatie je doelen gaat halen en dus succesvol zult zijn. En valt de score tegen, dan weet je ook waar je aan moet werken om te verbeteren!

Het zal je niet verbazen dat ICR als missie heeft om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om succesvol te zijn. Vooral door het voor onmogelijk gehouden, toch mogelijk te maken. Of anders gezegd: onbereikbare doelen haalbaar maken.

En succesvol ondernemen kan echt niet zonder groeien (= vooruitgang). Zowel beter worden als groter worden dus. Maar altijd in de volgorde "eerst beter, dan groter".

Vervolgens is het een feit dat je zonder de inzet van personeel niet kunt groeien. Daarom zorg je met het stappenplan en een goed doordachte structuur & organisatie, samen met je team, voor doelgerichte focus. Én werk je voortdurend aan een hoogontwikkelde teamintuïtie. Zo maak je samen met ICR het voor onmogelijk gehouden, toch mogelijk!

De inzet van het online Route ICR platform voor succesvol ondernemen biedt ook business coaches tal van voordelen. Het is een zeer effectieve manier om ondernemers te helpen bij het verwezenlijken van hun doelen. Vooral ook omdat kennis en vaardigheden beklijven in de organisatie en structureel ingebed raken in de bedrijfsvoering.

Kortom, binnen de ICR organisatie doen we er alles aan om ondernemersdromen werkelijkheid te laten worden. Dat zit in onze genen en komt dan ook terug in onze kernwaarden, ook wel de 'ICR VIBES': Value driven, Inspire people, Best teamintuition, Exceed expectations & Smart solutions.

Wij kijken ernaar uit om ook jou te helpen om van ambitie naar resultaat te laten gaan!

‘If I had asked the people what they wanted, they would have said: faster horses.’ - Henry Ford

Het gezicht achter Route ICR

paul-joore-grondlegger-route-icr

Paul Joore

Owner Route ICR

Strategische partners ICR om tot operational excellence te komen.

Strategische partners

Operational Excellence

Succesvol ondernemen - hoe scoort jouw bedrijf?

Groeikompas richting succesvol ondernemerschap.

Inzicht in professionaliteit bedrijf via 8 stellingen

Doe de ICR light quickscan
Klaar in 2 minuten

Inzicht voorwaarden winnend team wel/niet aanwezig

Hoe scoort jouw bedrijf?
Klaar in 5 minuten

Voorwaarden doelgericht ondernemen zijn er wel/niet

Hoe scoort jouw bedrijf?
Klaar in 30 minuten

Ben jij een doelgerichte doener met een plan?

Doel bepalen, plan maken en aan de slag. Spreekt dat je aan? Start dan nu geheel kosteloos jouw route naar succes en groei. Wij geven je 14 dagen om kennis te maken met onze gestructureerde aanpak. Van stappenplan en e-learning tot samenwerken en verbeterplan. En je zit nergens aan vast!

Waar sta ik eigenlijk met mijn bedrijf?

Je vóelt dat er meer uit je bedrijf te halen is. Maar je weet niet waar te beginnen. De ICR nulmeting geeft een compleet inzicht in waar je staat. En waar je mee aan de slag moet om te kunnen groeien!

Hoe MKB governance je helpt om sneller je doelen te bereiken

Ondernemen is simpel. Maar het moeilijkste wat er is, is simpel ondernemen. Maar waarom dan? In onze artikelreeks 'Invulling MKB governance in de praktijk' hebben we het daarover. En tevens kijken we hoe dat probleem kan worden opgelost. Download het magazine waarin we de eerste acht gepubliceerde artikelen voor je hebben gebundeld.
50%
De pdf is al bijna onderweg!
Gratis downloaden
route-icr-invulling-mkb-governance-in-de-praktijk-1-8-cover

Onze diensten

Doe het zelf coaching om grip te hebben op het realiseren van je ondernemersambitie.

Online systeem met stappenplan & e-learning

Succesvol ondernemen door heldere focus & doelgericht plan. Via Rookie, Pro of Pro Team variant van de Route ICR webapplicatie. Beter presteren, meer verdienen en meer rust.

Beter presteren en meer verdienen met je bedrijf door te werken met Route ICR de nr 1 oplossing voor MKB governance in Nederland

Coaching & begeleiding voor ondernemers

In combinatie met een  abonnement op de Route ICR webapplicatie, bieden wij fysieke coaching & begeleiding. Nog sneller beter presteren, meer verdienen en meer rust.

ICR franchising voor business coaches

Route ICR als tool voor business coaches

Als gecertificeerd ICR  business coach is de ICR aanpak de basis voor samenwerking met opdrachtgevers: structurele lead generator én toegevoegde waarde in 1.

White label Route ICR zodat jij zelf abonnementen kunt aanbieden aan jouw klanten

ICR white label voor dienstverleners

Route ICR levert de ICR webapplicatie onder je eigen bedrijfsnaam, met eigen look & feel. Zodat jij zelf abonnementen kunt aanbieden aan jouw klanten.

Zullen wij jou iedere maand betalen?

Word affiliate van Route ICR en krijg 25% wederkerende commissies!

Succesvol ondernemen met slechts 9 groeiprincipes!

  • Onze jarenlange kennis & ervaring samengevat in 9 groeiprincipes.
  • Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder.
  • Lees en begrijp waarom de groeiprincipes noodzakelijk zijn voor grip op succes.
  • Groeien staat voor vooruitgang, beter én groter worden dus.
  • Vergroot je slagingskans als ondernemer door slimmer te ondernemen.
  • "Nee" leren zeggen is een voorname key to success!
  • Beïnvloedingswapens om focus, prestatie én rendement drastisch te verbeteren.
50%
De pdf is al bijna onderweg!
Gratis downloaden
Voor ondernemers die succesvol willen zijn