Over Route InControlRating (Route ICR)
InControl en genieten van ondernemen

Online Route ICR platform voor succesvol ondernemen

Ben jij in of out of control als het gaat over het realiseren van je doelen?

Missie

Route ICR is de eerste echte oplossing voor MKB governance in Nederland. Grondlegger Paul Joore heeft meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Met de focus altijd op het zo effectief en efficiënt mogelijk realiseren van doelen. En vooral ook om vanuit een duidelijk plan inControl te zijn in dit gehele proces.. Dit alles werkt alleen door vanuit een doelgerichte structuur te denken en te handelen. Binnen het MKB ontbreekt kennis en ervaring op dit vlak. Een aantal jaren geleden nam Paul daarom een idealistische stap. Met als doel succesvol ondernemen voor iedereen in het MKB bereikbaar te maken. Via een professionele, toegankelijke en toch betaalbare aanpak. Met de ontwikkeling van het online Route ICR platform en de Route ICR webapplicatie is dat meer dan goed gelukt!

In veel MKB bedrijven regeert 'de waan van de dag'. Hierdoor zijn ondernemers niet inControl als het gaat over het bereiken van doelen. En daardoor realiseren zij ook hun ondernemersambitie niet. Met de komst van de ICR aanpak is dit gat gedicht. Want de Route ICR webapplicatie helpt ondernemers inControl te zijn in het proces van ambitie naar resultaat. Via een doelgericht stappenplan en met begrijpelijke e-learning in de gehele webapplicatie. Succesvol ondernemen én groeien door doelgerichte focus. En ook jij kunt dit 14 dagen kosteloos proberen zonder enige verplichting!

Zo faciliteren wij  ondernemers om succesvol te groeien. De ICR "InControlRating" van je bedrijf is je groeikompas. En binnen de Route ICR webapplicatie vind je hulp en begeleiding op momenten dat het jou uitkomt. Zodat jij je ondernemersambitie ook écht realiseert!

Het is dan ook onze missie om zoveel mogelijk ondernemers, teams en organisaties succesvol te laten ondernemen. En succesvol ondernemen kan niet zonder groeien. Let wel, groeien staat binnen ICR voor vooruitgang. Zowel beter worden als groter worden dus. Maar altijd in de volgorde "eerst beter, dan groter". En dat doen we met de juiste VIBES, een krachtige samenvatting van onze kernwaarden: Value driven, Inspire people, Best teamintuition, Exceed expectations & Smart solutions.

‘If I had asked the people what they wanted, they would have said: faster horses.’ - Henry Ford

Het gezicht achter Route ICR

paul-joore-grondlegger-route-icr

Owner Route ICR

Strategische partners ICR om tot operational excellence te komen.

Strategische partners

Operational Excellence

Succesvol ondernemen - hoe scoort jouw bedrijf?

Groeikompas richting succesvol ondernemerschap.

Vanuit 8 stellingen weet je of wij de oplossing hebben voor jouw probleem

Doe de ICR light quickscan
Klaar in 2 minuten

Inzicht of de voorwaarden aanwezig zijn voor een winnend team  

Hoe scoort jouw bedrijf?
Klaar in 5 minuten

Ken jij de uitgangspunten om doelgericht te ondernemen

Hoe scoort jouw bedrijf?
Klaar in 30 minuten

Ben jij een doelgerichte doener met een plan?

Doel bepalen, plan maken en aan de slag. Spreekt dat je aan? Start dan nu geheel kosteloos jouw route naar succes en groei. Wij geven je 14 dagen om kennis te maken met onze gestructureerde aanpak. Van stappenplan en e-learning tot samenwerken en verbeterplan. En je zit nergens aan vast!

Waar sta ik eigenlijk met mijn bedrijf?

Je vóelt dat er meer uit je bedrijf te halen is. Maar je weet niet waar te beginnen. De ICR nulmeting geeft een compleet inzicht in waar je staat. En waar je mee aan de slag moet om te kunnen groeien!

Hoe MKB governance je helpt om sneller je doelen te bereiken

Ondernemen is simpel. Maar het moeilijkste wat er is, is simpel ondernemen. Maar waarom dan? In onze artikelreeks 'Invulling MKB governance in de praktijk' hebben we het daarover. En tevens kijken we hoe dat probleem kan worden opgelost. Download het magazine waarin we de eerste acht gepubliceerde artikelen voor je hebben gebundeld.
50%
De pdf is al bijna onderweg!
Gratis downloaden
route-icr-invulling-mkb-governance-in-de-praktijk-1-8-cover

Onze diensten

Doe het zelf coaching om grip te hebben op het realiseren van je ondernemersambitie.

Online systeem met stappenplan & e-learning

Succesvol ondernemen door heldere focus & doelgericht plan. Via Rookie, Pro of Pro Team variant van de Route ICR webapplicatie. Beter presteren, meer verdienen en meer rust.

Beter presteren en meer verdienen met je bedrijf door te werken met Route ICR de nr 1 oplossing voor MKB governance in Nederland

Coaching & begeleiding voor ondernemers

In combinatie met een  abonnement op de Route ICR webapplicatie, bieden wij fysieke coaching & begeleiding. Nog sneller beter presteren, meer verdienen en meer rust.

ICR franchising voor business coaches

Route ICR als tool voor business coaches

Als gecertificeerd ICR  business coach is de ICR aanpak de basis voor samenwerking met opdrachtgevers: structurele lead generator én toegevoegde waarde in 1.

White label Route ICR zodat jij zelf abonnementen kunt aanbieden aan jouw klanten

ICR white label voor dienstverleners

Route ICR levert de ICR webapplicatie onder je eigen bedrijfsnaam, met eigen look & feel. Zodat jij zelf abonnementen kunt aanbieden aan jouw klanten.

Zullen wij jou iedere maand betalen?

Word affiliate van Route ICR en krijg 25% wederkerende commissies!

Succesvol ondernemen met slechts 9 groeiprincipes!

  • Onze jarenlange kennis & ervaring samengevat in 9 groeiprincipes.
  • Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder.
  • Lees en begrijp waarom de groeiprincipes noodzakelijk zijn voor grip op succes.
  • Groeien staat voor vooruitgang, beter én groter worden dus.
  • Vergroot je slagingskans als ondernemer door slimmer te ondernemen.
  • "Nee" leren zeggen is een voorname key to success!
  • Beïnvloedingswapens om focus, prestatie én rendement drastisch te verbeteren.
50%
De pdf is al bijna onderweg!
Gratis downloaden
de 9 Route ICR groeiprincipes die jouw helpen om grip te hebben op het realiseren van je ondernemersambitie