arrow_drop_up arrow_drop_down
InControl en genieten van ondernemen

Over Route ICR

Ben jij in of out of control als het gaat over het realiseren van je ondernemersambitie?

Missie

Route ICR is de eerste echte oplossing voor MKB governance in Nederland. Grondlegger Paul Joore heeft meer dan 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Met de focus altijd op het realiseren van doelen. En vooral zorgen dat je inControl bent op weg er naar toe. Een aantal jaren geleden verruilde Paul deze comfortabele rol in de markt voor een idealistische en daarmee ook risicovolle stap.

In veel MKB bedrijven wordt het management namelijk sinds mensenheugenis gevormd door ' de waan van de dag'. Hierdoor zijn ondernemers juist niet inControl als het gaat over het realiseren van hun ondernemersambitie. Kennis en ervaring op dit vlak ontbreekt simpelweg. En precies dat gat is met de jarenlange inspanning en investering van Paul gedicht. 

Want Route ICR helpt ondernemers inControl te zijn. Op de Route die zij volgen om van ambitie naar resultaat te gaan. Zo faciliteren wij  ondernemers om succesvol te groeien. De ICR "InControlRating" van je bedrijf is je groeikompas. En binnen de Route ICR webapplicatie vind je hulp en professionele begeleiding op momenten dat het jou uitkomt. Zodat jij je ondernemersambitie ook écht realiseert!

Het is dan ook onze missie om zoveel mogelijk ondernemers, teams en organisaties succesvol te laten groeien. En groeien staat bij ICR voor vooruitgang, in de volgorde eerst beter, dan groter!

Het gezicht achter Route ICR.

Paul Joore

Paul Joore

Owner Route ICR

Strategische partners ICR om tot operational excellence te komen.

Strategische partners

Operational Excellence

In 5 stappen ligt jouw ondernemersambitie glashelder vast.

Zorg dat niet je onderneming zelf leidend is, maar je eigen ambitie als ondernemer.  Voor ondernemers begint leiderschapsontwikkeling daarom met een glasheldere persoonlijke ambitie. Tenminste als je je bedrijf succesvol wilt laten groeien. Pas als je échte ambitie goed vastligt, ga je nadenken met welk business model je deze ambitie gaat realiseren. 

50%
Nu downloaden
in 5 stappen van persoonlijke ambitie naar ondernemersambitie met Route ICR de nr 1 oplossing voor MKB governance