Ready for growth SCAN

2 minuten

Deze SCAN geeft binnen 2 minuten antwoord op de vraag of je organisatie klaar is voor stevige groei. Met andere woorden, heeft je organisatie optimale randvoorwaarden gecreëerd om topprestaties te kunnen leveren en stevig te kunnen groeien? Haal je het maximale uit jezelf en uit je organisatie? Want niets aan het toeval overlaten helpt. En dat doe je door een stevig fundament te leggen.

Doe de scan!

DNA SCAN

10 minuten

Deze SCAN geeft binnen 10 minuten antwoord op de vraag of het DNA van je organisatie een vruchtbare basis biedt om focus te creëren in alle processen. Om hiermee onder andere doelgericht de ideale klant van jouw organisatie te bereiken. Want schieten met hagel levert nooit zoveel op als het schieten met scherp. Jij wilt toch ook een zo hoog mogelijke conversie en omzet realiseren!

Doe de scan!

Steering data SCAN

10 minuten

Deze SCAN geeft binnen 10 minuten antwoord op de vraag of je organisatie een goede basis heeft voor focus in stuurinformatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de conversie die je behaalt bij de buyer persona's. En belangrijker nog aan gerichte acties om deze resultaten te verbeteren. Het eerste gedeelte van de SCAN is wat algemener van aard, maar daarom niet minder belangrijk!

Doe de scan!

ICT SCAN

15 minuten

Deze SCAN geeft binnen 15 minuten antwoord op de vraag of je organisatie een goede basis heeft om onderscheidend te zijn met ICT. Hoe beter je weet waar je staat en waar je heen wilt, hoe beter je weet op welke manier ICT je kan helpen om onderscheidend te zijn richting jouw ideale klant. Het eerste gedeelte van de SCAN is wat algemener van aard, maar daarom niet minder belangrijk!

Doe de scan!

HR SCAN

15 minuten

Deze SCAN geeft binnen 15 minuten antwoord op de vraag of je organisatie een goede basis heeft om onderscheidend te zijn met HR. Hoe beter je weet waar je staat en waar je heen wilt, hoe beter je weet op welke manier HR je kan helpen om onderscheidend te zijn richting jouw ideale klant. Het eerste gedeelte van de SCAN is wat algemener van aard, maar daarom niet minder belangrijk!

Doe de scan!

Make IT Connect SCAN

10 minuten

Deze SCAN geeft binnen 10 minuten antwoord op de vraag of je organisatie optimaal gebruik maakt van slimme IT koppelingen. Slimme IT koppelingen zorgen ervoor dat je team optimaal productief is waardoor er meer tijd is voor het bedienen van je ideale klanten. En dat leidt tot betere resultaten. Het eerste gedeelte van de SCAN is wat algemener van aard, maar daarom niet minder belangrijk!

Doe de scan!

Social Media SCAN

12 minuten

Deze SCAN geeft binnen 12 minuten antwoord op de vraag of jouw organisatie klaar is voor een succesvol social media offensief. Het gaat hierbij om het optimaliseren van de ROI van je online inspanningen. En ook deze uitdaging begint met inzicht en bewustwording. Het eerste gedeelte van de SCAN is wat algemener van aard, maar daarom niet minder belangrijk!

Doe de scan!

Integrated SCAN

30 minuten

Deze SCAN geeft binnen 30 minuten antwoord op de vraag of je organisatie in de volle breedte optimale randvoorwaarden heeft gecreëerd om topprestaties te kunnen leveren en stevig te kunnen groeien. Zekerheidje dat je tegen concrete verbeterpunten voor je organisatie aanloopt. Zorg altijd dat je het maximale uit jezelf en uit je organisatie haalt. Dat vergroot de kans op succes aanzienlijk en dat geeft veel voldoening.

Doe de scan!