Jul02

Route ICR en Delite slaan handen ineen

Gedreven door passie en een gezamenlijke missie, slaan InControlRating B.V. en Triamata B.V.  als juridische entiteiten achter respectievelijk Route ICR en Delite de handen ineen. Deze krachtige combi van operationele, technische en creatieve kennis levert geïntegreerde oplossingen voor een optimaal resultaat. Business development op maat voor iedere organisatie.

Want het aanbod van B2B diensten in de markt is dusdanig groot, dat organisaties door de bomen het bos niet meer zien. Delite Network lost dit op en creëert totaaloplossingen die je helpen om te groeien als individu, team én organisatie. Delite doet dat met behulp van slimme software & media oplossingen én biedt doelgerichte ondersteuning voor je gehele bedrijfsvoering. Alles onder 1 dak. Met 1 aanspreekpunt. Hierdoor heb je altijd focus, lagere kosten, groter bereik en snellere groei.

Als onderdeel van Delite Network levert het gebruik van Route ICR nog meer op voor ondernemer, team én organisatie. De professionals van Delite Network werken nu samen met Route ICR oprichter Paul Joore aan Route ICR 2.0 voor een nog betere ervaring.

Delite Network heeft dus altijd een oplossing die past bij de uitdagingen van jouw organisatie. Dat is ontzorgen zoals niemand anders dat doet. Delite Network bedient een veelvoud aan organisaties, zoals het MKB, (semi-) overheden, zorginstanties en woningcorporaties. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking!