Leerprogramma MKB Groeit

Praktisch leerprogramma voor MKB ondernemers

Je ondenemersambitie realiseren met de diensten van Route ICR

Route ICR webapplicatie.

Van het vastleggen van een glasheldere ondernemersambitie tot en met grip op het realiseren ervan. Via de ICR (InControlRating) van je bedrijf manage je het proces om van ambitie naar resultaat te gaan. De Route ICR webapplicatie is dan ook de rode draad van het leerprogramma. De unieke combinatie van online houvast en fysieke werksessies, helpen jouw bedrijf aan een stevig fundament om doelgericht en duurzaam te ondernemen.

Overleg management en team van medewerkers.

Fysieke werksessies.

Met de Route ICR webapplicatie als rode draad van het leerprogramma, versnel je het proces om je ondernemersambitie te realiseren. Samen met de andere deelnemers leg je je ondernemersambitie glashelder vast en je vertaalt deze in een kansrijk business model. Om vervolgens vanuit een duidelijke visie en strakke doelstellingen te zorgen voor grip op het proces om van ambitie naar resultaat te gaan.

MKB Eindhoven partner van Route ICR de nr 1 oplossing voor mkb governance in Nederland.

MKB Eindhoven

Rabobank partner van route icr de nr 1 oplossing voor mkb governance in nederland

Rabobank

Route ICR partner van MKB EIndhoven en Rabobank als de nr 1 oplossing voor mkb governance in Nederland.

Route ICR

Dit leerprogramma is een initiatief van MKB Eindhoven, Rabobank Regio Eindhoven, Route ICR en vele partners. Door samenwerking geven wij invulling aan onze ambitie om de ondernemer, team en organisatie beter te maken. En zo bij te dragen aan een sterker MKB; de motor van de economie.
Leerprogramma MKB groeit om ondernemers te helpen met het fundament onder het groeiproces van hun bedrijf

Heb grip op het realiseren van je ondernemersambitie en geef richting!

Geef richting aan je bedrijf om sneller je doelen te bereiken. Het online Route ICR programma ondersteunt jou en je medewerkers daarbij door persoonlijke begeleiding en fysieke werksessies op locatie. Samen met andere ondernemers, zodat je ook van elkaar leert.

Bestemd voor directeur/eigenaren van bedrijven. Met het online programma kan je ieder moment van start. Elk kwartaal zijn er werksessies, deze bieden plaats aan maximaal 6 deelnemers.


Hoe MKB governance je helpt om sneller je doelen te bereiken

Ondernemen is simpel. Maar het moeilijkste wat er is, is simpel ondernemen. Maar waarom dan? In onze artikelreeks 'Invulling MKB governance in de praktijk' hebben we het daarover. En tevens kijken we hoe dat probleem kan worden opgelost. Download het magazine waarin we de eerste acht gepubliceerde artikelen voor je hebben gebundeld.

50%
De pdf is al bijna onderweg!
Gratis downloaden
route-icr-invulling-mkb-governance-in-de-praktijk-1-8-cover