Wat is strategie?

Strategie

Wat is strategie?

In onze strategie (= meerjarenplan) laten we zien op welke manier en in welk tempo we de visie en strategische doelstellingen realiseren. Dus name gericht op de lange termijn ontwikkeling (3 tot 5 jaar) van je organisatie. De strategie is met andere woorden de route die je als organisatie kiest om je doelen te behalen.

We doen dit door mijlpalen en deadlines vast te stellen voor alle waarden uit het Business Model van je bedrijf én deze op te nemen in het meerjarenplan (= de strategie). Hierbij is het van zeer groot belang dat de uitvoerende processen begrijpen en duidelijk vastleggen wat de strategie betekent voor hun onderdeel van de organisatie. Denk hierbij vooral aan Finance, Marketing en Verkoop, ICT, HR, Inkoop en Kernproces.

Onze missie en kernwaarden vormen vervolgens de leidraad om te zorgen dat we in ons dagelijkse handelen voortdurend bijdragen aan het realiseren van de mijlpalen en de visie van ons bedrijf.

Lees ook 'Even voorstellen de twee-eenheid visie en draagvlak'.

Determine the Goal, Make a Plan, and Get Started

Determine the goal, make a plan, and get started. Does that appeal to you? Then start your journey towards growth and success now, completely free of charge. We give you 14 days to experience our structured Route ICR approach, from step-by-step plans and e-learning to collaboration and improvement plans. And there's no obligation!

Also read Successful entrepreneurship can be learned.

Reactie plaatsen

Logisch als je meer wilt weten

Neem contact op via onderstaande button!