Wat is een business model?

Business model

Wat is een business model?

Het business model van je bedrijf laat de absolute basis zien van hoe je bedrijf waarde creëert, waarde levert en waarde behoudt.

Probeer daarom je persoonlijke droom en ambitie zo goed mogelijk te vertalen naar een kansrijk business model. En leg dit vast via de 9 elementen van het Business Model Canvas (BMC). Abonnementhouders van Route ICR doen dat binnen deze app op de profielpagina van hun bedrijf.

De Route ICR objectives helpen je vervolgens om je business model te vertalen in succesvolle bedrijfsvoering. Daarnaast helpen de Route ICR rapporten je om je business model te onderhouden en verder aan te scherpen.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het evalueren of uitwerken van je business model? Zoek contact via de chat. En wij sparren graag met je, ook via beeldbellen. Zo helpen we je met nieuwe inzichten. De keuzes maak jij uiteraard nog altijd zelf!

In het hoofdmenu Service (pagina Downloads) download je eventueel de BMC template. Je vindt daar ook de toelichting op de relatie tussen BMC en ICR. Het BMC wordt erg vaak gebruikt en is zeer geschikt om je te helpen bij het creëren van een nieuw bedrijfsmodel of om een bestaand bedrijfsmodel in kaart te brengen.

Doel bepalen, plan maken en aan de slag

Doel bepalen, plan maken en aan de slag. Spreekt dat je aan? Start dan nu geheel kosteloos jouw route naar succes en groei. Wij geven je 14 dagen om kennis te maken met onze gestructureerde Route ICR aanpak. Van stappenplan en e-learning tot samenwerken en verbeterplan. En je zit nergens aan vast!

Lees ook Succesvol ondernemen kun je leren.

Reactie plaatsen

Logisch als je meer wilt weten

Neem contact op via onderstaande button!